Veelgestelde vragen

Voor leveringen binnen België is dit 2,75€, naar Nederland 3,75€. Alles kan geleverd worden in de brievenbus door Bpost of PostNl.

Koop je 2 sets dan is de verzending steeds gratis.

Alle pakketten versturen we via B-post of PostNL en dit duurt gemiddeld 2 tot 3 dagen. Je hoeft ook niet thuis te zijn, alles past in je brievenbus! Mocht er toch vertraging zijn in de levering dan is het misschien een drukke periode voor de postbode en rekenen we op je begrip hiervoor.

Omdat we maar al te goed beseffen dat online shoppen niet altijd makkelijk is bieden wij 30 dagen recht van retour aan. Geen gedoe, steek het product terug in een envelop, frankeer deze (1 postzegel is voldoende) en stuur terug naar SoftZzz, Therie Michel, Slochtestraat 20, 1770 Liedekerke.

Vermeld eventueel de reden van retour, zo kunnen we altijd kijken om onze producten te verbeteren. Natuurlijk rekenen we erop dat de geretourneerde producten nog in een goede staat verkeren en geen slijtage of beschadigingen vertonen. Binnen de 7 dagen na ontvangst van uw retour vergoeden we de totale aankoopprijs. 

We zijn een kleine onderneming die onderworpen is aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW is dus niet van toepassing op onze producten.

De maskerhoezen zijn gemaakt Viscose, deze kan je best wassen op max 30° of een speciaal wol of zijdewasprogramma. Reinig je liever met de hand, zorg ook hier dan ook dat het water niet warmer is dan 30°. Wrijf  niet te hard over het textiel heen maar ‘roer’ het een beetje om in het water.

De riemhoezen zijn gemaakt van katoen of bamboe. Deze kan je best wassen op max 30° of een speciaal wol of zijdewasprogramma. Reinig je liever met de hand, zorg ook hier dan ook dat het water niet warmer is dan 30°.

De SoftZzz riemhoezen (Katoen of Bamboe) zijn in één maat beschikbaar, 13cm lang en past hierdoor op de riemen van de meeste CPAP maskers. Meet voor alle zekerheid even de lengte op uw eigen masker, zo ben je echt zeker.

 

De SoftZzz maskerhoezen zijn beschikbaar in 2 maten, één voor de Cpap neusmakers en één voor de Cpap neus+mond  (=volgelaatsmaskers). Deze zijn gemaakt van Viscose in combinatie met Elastan. Dit is een zeer elastische en sterke textielvezel. Hierdoor zijn onze hoezen te gebruiken voor de Large, Medium en Small versies van je Cpap masker. Enkel voor de neusdoppen maskers zijn onze hoezen niet geschikt.

De SoftZzz maskerhoes uit Viscose heeft inderdaad een extra neusbrug bescherming. Dit is een extra stukje zachte katoen die we speciaal hebben voorzien ter hoogte van de neusbrug. Op deze plek is er nl extra druk van het Cpap masker en dus ook kans op huidirritatie. Deze bescherming is uniek en biedt je extra comfort tijdens je slaapapneu behandeling

De SoftZzz riemhoezen kan je op 2 verschillende manieren bevestigen aan je Cpap riem; enkel of dubbel.

Bij de enkele sluiting heb je een groter deel van de huid dat je kan beschermen tegen de drukplekken & huidirritaties.

Bij de dubbele sluiting wikkel je de hoes dubbel rond de riem en heb je dus extra bescherming.

Dankzij deze flexibiliteit bepaal je zelf welke sluiting jou het meeste slaapcomfort biedt.

Klik even op deze link om de foto’s te bekijken.

De prijs… altijd een delicaat onderwerp om te bespreken want we hebben veelal het gevoel dat alles te duur is, toch ?

 

Onze SoftZzz hoezen zijn inderdaad duurder dan de extreem goedkope versies die je nu via verschillende Chinese websites kunt vinden. We zouden er ook voor kunnen kiezen om onze hoezen in China te laten maken voor een fractie van de prijs, maar we hebben er bewust voor gekozen dit niet te doen.

 

Ik geloof oprecht in het belang van een lokale & sociale economie waar er nog andere waarden spelen dat zuiver het financiële. Daarom kopen wij onze stoffen via Europese producenten en laten wij onze hoesjes maken in een Belgisch maakbedrijf RODEA. Hier werken mensen met een fysieke of mentale beperking. De vergoedingen liggen hoger dan in het buitenland maar op zijn minst steunen we de lokale, sociale economie!

 

Daarnaast vind ik het ook belangrijk om dicht bij onze klanten te staan, feedback te krijgen, mijn producten aan te passen en constant te verbeteren.

Heb je een opmerking, suggestie of klacht, stuur ons gerust een mailtje en we zoeken naar een persoonlijke oplossing indien mogelijk.

 

Bovendien zijn we zelf slaapapneu patienten (mijn zus Ann, mijn schoonbroer Jan en ikzelf) en gebruiken dagelijks ons Cpap toestel, wij ontwerpen dus producten die we zelf gebruiken!

 

Van de ene Cpap gebruiker voor de andere 🙂