Mijn verhaal

Hallo & welkom !

Even voorstellen, ik ben Michel en net zoals mijn zus Ann én schoonbroer Jan ben ik slaapapneu patient! Alle drie volgen we de Cpap therapie met een positief effect op ons dagelijks leven. Wij beseffen maar al te goed dat een degelijke nachtrust essentieel is voor een goede gezondheid!


WAAROM BEN IK HIERMEE GESTART ?

Hoewel deze CPAP-therapie veel voordelen biedt, hebben we ook best enkele nadelen ondervonden, zoals de luidruchtige luchtlekken van het siliconen masker, huidirritaties en striemen in het gezicht.


WAT IS MIJN DOEL ?

Mijn doel is om de kwaliteit en het comfort van onze Cpap behandeling te verbeteren en dit door extra beschermende hoezen te ontwerpen.

De SoftZzz hoezen zijn met zorg voor onze huid gemaakt, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien kozen we voor een lokale productie in België om controle te hebben over de kwaliteit.

Natuurlijk blijft het belangrijk om je toestel dagelijks te gebruiken en steeds de raadgevingen van je slaapadviseur / geneesheer te volgen.


Benieuwd naar mijn volledige slaapapneu verhaal, lees dan zeker ook het artikel op mijn blog : Mijn verhaal


Ik hoop dat jullie er evenveel positief effect van mogen ondervinden want onze slaap en onze huid verdient het!

Met vele SoftZzz groeten,
Michel

Bescherm je huid

Zowel de Cpap maskerriemen als het siliconen masker zorgen voor drukplekken en huidirritaties. SoftZzz biedt u zachte en huidvriendelijke stoffen om je huid beter te beschermen

Adem vrijer

De luidruchtige luchtlekken verstoren uw therapie en onderbreken uw slaap. SoftZzz hoezen vormen een zachte laag tussen uw huid en het masker waardoor er minder lekken zijn en je beter kan ademen

Geniet van de dag

Een zorgeloze en zachte slaap geeft je de energie om volop van de de dag te genieten. Slaap beter en zachter met SoftZzz en pluk de dag!